ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Incheckad och klar...

Publicerad 2013-04-11 06:57:27 i Dagbok,

Igår checkade jag in på Hotel Sahlgrenska. :-)
Faktiskt, tro det eller ej, men det känns skönt.
När man är hemma och kräks pga allt slem rinner kraften ut samma väg.
Det är skönt att veta att man är där någon backar en i sådana lägen. Ser till att man får dropp, så man inte får vätskebrist som jag tror jag hade när jag kom igår.
Det är skönt att få mediciner per automatik och att kunna ringa på en klocka så kommer någon med mat eller vad sjutton man kan tänkas behöva.
Jag brukar inte uppskatta sjukhus något vidare, men just nu känner jag att det är detta som behövs för att jag ska orka hela vägen. Ser detta bara som en mellanlandning. Tills illamåendet släpper. Så jag inte förlorar vikt.
Mår genast mycket bättre :-)
Idag kör vi sista cellgifterna!

Kommentarer

Postat av: Vad underbart att höra i detta elände!

Publicerad 2013-04-11 20:23:56

Åh! Underbart att höra att du tar sista behandlingen nu?! Tappra du! Heja dig!!! Bra att höra, och bra att du tar o rider med denna sista transportsträckan nu sen blir det tillfrisknande och konvalesens, och.... inget illamående. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela