ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

ALTERNATIV 1. CLINICA HILU

Publicerad 2013-02-10 18:32:03 i Alternativ, Hälsa, Privat,

När jag först fick diagnosen blev jag naturligtvis panikslagen.
Nu tar jag det mer med ro.
Jag har gjort mina val och igår fattade jag ett viktigt beslut. Jag kommer till det sen.
 
En vecka efter diagnos satt jag på ett flyg till Spanien.
Jag hade genom bekanta fått tid på en klinik i Marbella där dom arbetar med alternativ cancervård.
 
Att göra ett utvärderande blodprov, är något som jag rekommenderar till alla, sjuka och friska att göra någon gång, om inte annat i förebyggande syfte.
Väl där fick jag träffa doktor Hilu som gjorde ett stick i fingret, men här skulle jag få resultaten direkt till min stora förvåning. Inte vänta i några veckor som i Sverige...
När han hade tagit proven så lade han dom så att jag kunde se resultaten på en tv-skärm och berättade att jag hade bland annat orenheter i blodet, svårigheter för levern att rena, dålig blodcirkulation, dåligt cvitaminupptag, tungmetaller i kroppen etc. (cancerpatienter har ofta tungmetaller i kroppen)
Han berättade också att man inte får cancer av en anledning, utan av flera.
Han mätte mina binjurar och kom fram till att dom var 4 ggr så stora. Det innebär att min stresshastighet låg på 400km i timmen istället för normala 100 som han uttryckte det.
Det förklarar varför jag alltid tyckt att jag varit uppe i överljudsfart... ;)
Jag har alltid sagt, när folk frågat om jag varit stressad, -Nä, jag går fort bara...
 
Kontentan av detta besök var att han rekommenderade att jag skulle lägga om min kost, genomgå ett gurgelschema med mycket naturmedel som bikarbonat, salt och vatten samt en 10 sessioners behandling av hypertermi.
 
Detta innebar alltså att jag fick sluta dricka kaffe med mjölk och socker, cola till maten och gräddsåser samt ostmackor...
Jösses! Undra vad jag skulle äta då...?
 
Alltså, jag har alltid tyckt att jag ätit bra mat.
Det har jag säkert också, men tyvärr har jag dödat alla vitaminer med ett fanatiskt kaffe, mjölk och socker drickande...Coca cola är tydligen inte heller så bra. Cancerceller älskar socker!
Hade någon sagt till mej för ett år sedan, drick inte så mycket kaffe, du kan få cancer, så hade jag svarat:
-Eller hur!
 
Nu är det säkert inte så att kaffet enbart har gett mej cancer, men i kombination av för många koppar,
(typ 10 om dan...) massor med mjölk, ost och socker, stress, för lite sömn mm så har jag inte kunnat tillgodogöra mej de vitaminer kroppen behöver och då har cancercellerna fått fäste.
 
A l l a  har cancerceller i kroppen. Men det är bara i vissa kroppar dom löper amok. Andra kroppar har ett fungerande immunsystem och då rensar kroppen ut dom istället.
 
En del säger att det är rent lotteri.
 
Det tror inte jag.
Jag tror däremot på doktor Hilus teori att man kan kicka igång kroppens immunsystem så att kroppen själv tar hand om cancern.
 
Jag fick ett förhållningsschema på vad jag inte skulle äta.
Jag fick med mej ett strikt "gurgelschema" om 12 olika saker som skulle gurglas och sväljas. Det mesta var bikarbonat, salt och vatten. Men detta skulle boosta upp immunsystemet ordentligt.
Jag skulle äta 5 frukter om dan.
Förstå hur svårt det är att få i sej fem frukter om dan. Och helst innan klockan 3.
Ett helt företag för någon som mej.
Skitsnack tycker kanske ni, men för odisciplinerade, stressade, workoholic mej så är detta jättesvårt att komma ihåg.
Jag skulle börja dagen med färskpressad citronjuice och vatten
Torrborsta kroppen innan morgonduschen
Dricka 2 liter vatten om dagen
Dricka färskpressad apelsinjuice till frukost
Då hade jag tre frukter kvar.
Bra dagar har jag fått i mej alla tre. Dåliga dagar har jag fått i mej en extra.
Men som en kär vän till mej sa. Äter du tre så är ju det fortfarande trehundra procent mer än du åt förut, eller hur! Det är ju hur bra som helst =)
Jag gillar honom!
Hur som helst så har jag hållt på mina morgonrutiner, mitt gurglande, samt druckit grönt te utan socker, tagit bort alla laktosprodukter,(förstå hur svårt det är att leva utan ost..) och resultatet blev, när jag var nere på återbesök nu i januari, efter tre månaders gurglande, att jag hade förbättrat mina blodvärden med 75%. :-)
 
Doktor Hilu rekommenderade även en hypertermi behandling och jag åkte ner i november för att göra en behandling ggr 10 samt detox.
 
Vad är hypertermi?

Hypertermi är en form av radiovågor som cancercellerna reagerar på och temperaturen kommer upp till närmare 39 grader och då dör cellerna automatiskt och cancertumören krymper. Man sätter dessa sändare, som ser ut som stora tennisrack, jätteobekvämt var det första gången, på var sin sida om halsen. Sen får man ligga där i en timma.
Detta upprepas i tio dagar.
Fördelen med denna behandling är att den är helt biverkningsfri.
Man går dit och mår bra och mår lika bra efteråt.
I samband med behandlingen så andas man in rent syre i 6 minuter och varannan gång görs det en detox via fötterna. Ni förstår inte vilka skumma grejor som kommer ut ifrån fötterna... :-O
Man sticker ner fötterna efteråt i ett fotbad med salt och vatten och så sitter det en grej i som joniserar vattnet och efter en typ 15 minuter så är vattnet alldeles mörkbrunt... Urläskigt!
Men jag mådde verkligen jättebra under min behandling i Spanien.
 
Efter detta skulle en ny kontraströntgen göras i Sverige som skulle jämföras med den första för att se om dom hade krymt tumören och jag skulle meddela resultatet till Spanien.
 
Här stöter jag naturligtvis på patrull.
 
I Spanien så samarbetar alternativa sjukvården med den traditionella och där är det mycket vanligt att man kombinerar hypertermi och strålning eller kemo.
 
I Sverige så rynkar läkarna på näsan och tror att alla är kvacksalvare som bara försöker lura en på pengar och har ingen lust att lyssna, tyvärr.
Så man får driva den striden själv.
Eftersom jag ändå har lyckats få tag på en vettig läkare så beställde han en kontrast till mej.
 
Resultatet av den håller jag fortfarande på att undersöka...
 
Se vidare i bloggen under diagnoser.
 
Vill i alla fall rekommendera varmt denna klinik i Puerto Banus.
 
 
http://www.centromedicohilu.com/eng/
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela