ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

VARFÖR?

Publicerad 2013-02-10 15:59:00 i Allmänt,

Varför skriva en blogg?
Varför fick jag cancer?
Varför?
Så många frågor man har och ju mer man läser desto mindre vet man känns det som.
Min tanke med denna blogg är i alla fall att samla all information som jag hittar om alternativa och traditionella sätt att behandla cancern och när jag är färdig med mina behandlingar och har överlevt, cancern är borta och jag är frisk så finns denna lilla databank att bläddra runt i för att hitta hopp, stöd och framför allt
a l t e r n a t i v.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela