ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Det är gött att leva..

Publicerad 2013-06-11 23:15:00 i Dagbok,

Har fullt upp med att vara hemma, hinna med bokslut och preppa inför skolavslutning. Det är lite mycket nu men... jag stressar i n t e ! Så det så!
Kom på mej själv med att hålla hastighetsbegränsningen igenom stan härom dagen.., :-) det är ett gott tecken!
Måste ändå få undan lite papper denna vecka.
Men för er som undrar hur det gick med sonden:
Jag åkte akut till Näl i söndags och kollade och det kan vara så att det är lite magsaft som har läckt och gjort det irriterat. Inte så farligt alltså! Har fått en gele som ska skydda huden och doktorn rekommenderade losec för att mildra magsyran något. Vi får se om det hjälper. Jag känner att jag inte vill ta mer medicin nu när jag trappat ner så...
Har slutat med morfinplåster :) äntligen! och tar bara diklo och alvedon.
Vikt 55,8

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela