ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

På väg till doktorn igen...

Publicerad 2013-06-04 08:56:00 i Dagbok,

En liten skgga har lagt sej på min soliga himmel och det är att sonden jag satte in gör ont och att jag har börjat få en grym värk i armarna och i öronen som har suttit i, i två dagar nu... Lite jobbigt då jag i övrigt kände att det gick framåt. Men det är säkert övergående... Rapporterar mer efter besöket på Sahlgrenska som jag ska på om ca en timme.

Positiva saker
Körde till Orust igår och såg Sagas trumpetuppvisning med min väninna Annika
Det är fantastiskt väder

Vikt. 55,6 var uppe i 56,2 igår så det är på rätt väg =)

Kommentarer

Postat av: Monica Bobert

Publicerad 2013-06-07 11:03:42

Hur gick det hos doktorn ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela