ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Deppa inte över vikten!

Publicerad 2013-03-16 19:55:37 i Dagbok,

Som jag har skrivit innan så har ju vikten tagit lite mycket utrymme...
En orsak är ju att alla kläder är för stora helt plötsligt. Sitter som hösäckar helt enkelt!
Något jag kände att jag var tvungen att ändra på! Så när jag var lite piggare i onsdags tog jag en runda på stan och handlade lite! På barnavdelningen på Hm! Där fyndade jag när jag var trettio så jag tänkte att det borde ju funka nu med!  Dessutom hittar man glada kläder på barnavdelningen! Och detta vill jag rekommendera till alla cancersjuka! Ut och köp en liten ny garderob, framför allt med glada kläder!
Jag vet att jag hade en sån där totaldepp i början av min diagnos där jag var helt övertygad om att jag skulle dö och varför skulle jag då spendera pengar på kläder... Slöseri, tänkte jag.
Men det gör jag inte längre!
Tänk att det är tills du får tillbaks din vikt och det är en fantastisk känsla att ha på sej kläder som är lagom! Glada färger gör att man känner sej friskare dessutom!

Man måste hitta något positivt med allt!
Idag är det mina nya ros brallor!
I stl. 170 :-)

och för att ni inte ska bli alltför oroliga...
Jag väger 59 igen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela