ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Sond ont del 7

Publicerad 2013-03-03 19:06:23 i Dagbok,

Nu är det två dagar sedan jag kom hem. Jag rör mej framåt, men det går i n t e fort. Igår var jag inne på jobbet en sväng och började naturligtvis fixa med skyltar o grejor med en gång. Det var fantastiskt trevligt att vara där men magen sa ifrån efter en stund så jag fick åka hem...
Men jag klagar inte. Lördags mys med melodifestival tillsammans med mina flickor är en lyx som vi inte har haft på många år. Kanske tom decennier ;-)
Det blir ju inte så mycket melodifestival-tittande i min branch direkt.
Har inte ätit smärtlindring på två dagar och äter som en häst så vi får se vad vågen visar imorrn.
Positivt är också att jag kan ligga och sova på sidan! Progress!
Imorrn ska jag stämma av med Sahlgrenska om vi ska börja stråla på tisdag. (är lite rädd för att strålningen har en dålig effekt på läkningen av magen) Men vi får se!
Jag vill nog köra igång nu känns det som, bara jag får klartecken.

Kommentarer

Postat av: Monica Bobert

Publicerad 2013-03-03 21:34:10

Puss på dig <3

Postat av: Marie persson

Publicerad 2013-03-04 20:24:10

Hoppas du får komma igång med behandlingen på tis tänker på dej många kramar marie❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela