ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Behandlingsdag 2

Publicerad 2013-03-09 13:26:25 i Dagbok,

Gick bra.
Hade massa överskottsenergi så jag åkte iväg ock åt lunch med Annika. Därefter vart det lite hälsoshopping på Life. Hann med ett affärsmöte i Kullavik och ut på hisingen och köpte hundmat, sen dog energin...
Blev extremt trött på vägen hem, dessutom har hålet på magen börjat vätska mer... Skitäckligt! (undrar om det beror på cytostatikan...?)
Lyckades i alla fall köra hem och somnade inte på färjan fast det var nära...men fick be mina söta flickor gå och handla kvällsmat som jag sedan insåg att jag inte skulle orka tillaga så det blev thai- take away istället.
Fullkomligt utmattad lyckades jag få i mej lite mat och jag tror det var ett sömnvirus i huset för vi däckade alla tre till gladiatorerna. :-)
Helt crazy!
Jag hoppas verkligen att detta var ett tillfälligt tillstånd. Hur trött kommer man att bli sen i annat fall...
Nu har jag ju kört upp och ner två dar irad också, så det påverkar säkert...
Intalar jag mej i alla fall ;)

Kommentarer

Postat av: Heidi Sölter

Publicerad 2013-03-09 16:32:38

Tänker på dig, styrkekram från norr:)))

Svar:
Anette

Postat av: Susann Andresen

Publicerad 2013-03-09 17:25:52

Hej Anette!

Jag hörde att du blivit sjuk, OCH SNART SKA BLI FRISK, Of Course!!!!

Jag följer dig här på bloggen och skänker dig miljoner styrkekramar <3

Kram Susann

Svar: Hej söta!Tack. Kramar!
Anette

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela