ALTERNATIV CANCER

Ett otroligt need att skriva om allt jag hittar och går igenom under min kamp att bekämpa min cancer. Jag hittar så mycket under mina sömnlösa nätter på webben att jag tänkte att det kunde vara bra att samla all info på ett ställe.

Thank god its friday ;)

Publicerad 2013-03-22 22:36:12 i Dagbok,

Behandlingsdag 11, 16 togo...
Vikt 59 kg
Still going strong ;)
Och illamåendet är borta!
Nu äter jag tre mediciner mot illamående, är naturligtvis trött men i jämförelse är det nada med att vara konstant sjösjuk.
Det enda molnet på min himmel är att jag har extremt svårt att svälja, känns som knivar i halsen... Så nu har jag fått morfintabletter för att kunna äta. Hoppas att det hjälper, för lunchen gick bara inte ner. :(
Men det överspeglas av en Saga som blev så lycklig när hon såg sin mamma med en så mycket mindre knöl på halsen att hon började gråta...
Lilla gumman! "Mamma ska bli frisk", sa jag. Och jag känner det i h e l a kroppen. Det kommer att bli tufft som 17, men jag s k a klara det! Jag sätter upp små delmål nu. Till påsk är mer än hälften gjord. Sen är det bara 2,5 veckor kvar.
Nu har jag börjat täcka upp hjälp på helgerna. Denna helgen har jag söta Karina och hennes killar på besök. (kul för våra flickor, då de är deras absolut bästa kompisar).
Det känns jätteskönt det här :)
Det bästa är att fastän man e trött så har en dag till blivit avklarad och det går mycket lättare i goda vänners sällskap.
Äta mat gick inget vidare dock, så jag fick dricka en näringsdryck istället.
Men jag är lika glad ändå :)
Over and out. Gonatt!

Kommentarer

Postat av: Monica Bobert

Publicerad 2013-03-23 19:08:22

JAG VET, ATT DU SKA BLI FRISK FRÅN CANCERTUMÖREN !!!!!!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette

"Jag har inte många bollar i luften, jag har ett bollhav" 2-barns mamma född -67, driver 4 företag inom hotell och restaurang och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Det är väl förmodligen därför jag har fått cancer... Jag försöker alltid att se något positivt i allt elände och i detta fallet är det nog att jag blir tvungen att jobba mindre. Men det ska gudarna veta, det är f-n inte lätt. Är man van att ha koll på allt så är det också väldgt svårt att släppa. Samtidigt som ett kontrollfreak som jag måste naturligtvis lägga min näsa i allt som händer även om jag borde vara hemma och ta det lugnt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela